Vill ni bli av med övergivna cyklar?

Easy ReCycling tar emot övergivna cyklar både från verksamheter och privatpersoner.

  • Vi hämtar cyklar kostnadsfritt från BRF:er, fastighetsbolag, förvaltare, kommuner mm. som har större partier från tidigare cykelrensningar. Kontakta oss för boka en upphämtning av övergivna cyklar.
  • Privatpersoner kan lämna in enstaka cyklar direkt på vårt lager, eller på någon av våra insamlingsstationer runt om i Stockholm.

Kontakt för verksamheter (BRF, fastighetsbolag, kommuner, företag, mm.)

Företräder du en organisation som vill att vi ska hämta övergivna cyklar som ni identifierat genom en cykelrensning? Eller behöver ni hjälp med att genomföra en cykelrensning? Vi hjälper er gärna!
Har ni redan genomfört en cykelrensning och sorterat ut ett antal cyklar är tjänsten helt kostnadsfri. Vi kommer överens om tid och plats så hämtar vi alla övergivna cyklar, oavsett skick.

Om ni behöver hjälp att genomföra en cykelrensning så kan ni läsa vår information om hur en cykelrensning går till samt använda kontaktformulär för det på denna sida. En cykelrensning är en ganska tidskrävande process med flera viktiga delmoment. Räkna med att det tar ett tag, även om det går väldigt snabbt att komma igång!

Kontakt för privatpersoner

Vi tar givetvis även emot din gamla trotjänare även om du är privatperson! Då kan vi dock sällan komma och hämta cykeln eller cyklarna. Vi hinner helt enkelt inte skicka ut en lastbil för att hämta enstaka cyklar då vi dagligen måste prioritera större jobb.

För dig som privatperson med en eller ett par enstaka cyklar hänvisar vi för närvarande till våra insamlingsstationer runt om i Stockholm. Vi har ramavtal med de största kommunala avfallsbolagen om att hämta cyklar för återbruk på merparten av deras återvinningscentraler. Kolla i kartan nedan för att se vilken insamlingsstation som passar dig bäst!