Om oss

om_oss_provisorisk

VI LEVER FÖR CYKELN
Easy ReCycling AB är företaget specialiserat på cykelåtervinning och återbruk av cyklar. Vi räddar årligen tusentals cyklar från ett öde på skroten och det har vi gjort sedan starten 2010. Att slänga och skrota det som är fullt fungerande, eller det som enkelt kan repareras, är både dyrt och onödigt.

Easy ReCyclings uppdrag och vision är att vara en del av ett långsiktigt hållbarhetsarbete i Stockholm, Sverige och i världen. Det är otroligt viktigt för vår generation och framtida generationer att bedriva handel med hållbarhet i fokus.

Ett hållbart alternativ
Vi ser oss som det självklara valet då bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, kommuner och företag ska genomföra en cykelrensning och göra sig av med kasserade cyklar. Vi hämtar alla övergivna cyklar och cykeldelar helt kostnadsfritt och ger dem nytt liv genom våra årliga loppmarknader eller vår försäljning till reparatörer och cykelverkstäder. Ibland lyckas vi till och med skänka cyklar till projekt bortom Sverige.

När ni har ett cykelrum med övergivna cyklar så vill vi att ni tänker på oss. Betala inte tusenlappar för frakt till skroten. Vi hämtar cyklarna gratis och ser till att de kommer i bruk.

Vi gör det enkelt, vi gör det Easy.

– Bill Thernström, grundare

Easy ReCycling på Facebook

Vill du få ett mail innan nästa loppis?